Handlevogn    Ant. varer i handlevogn 0 - Handlevogn - Kasse

Betaling og retur av bøker

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av bøker fra nettbutikken til forbruker. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.
 
Betingelsene her gjelder kun for salg i Norge.
Salg til forbruker er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven.
 

Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-mail med all informasjon. I tillegg mottar du en e-mail med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss.
Alle ordres mottas med forbehold om at boken/bøkene allerede kan være solgt.
 
Dine angre- og returrettigheter

Returrett
 Skulle du angre et kjøp melder du dette via e-mail eller sender boken tilbake innen 14 dager fra dagen du mottar bøkene(angrefrist). Du velger selv om du vil ha en annen bok eller pengene tilbake.
Betingelsen for retur er at boken ikke har vært i bruk og at den kan selges på ny.
Du kan returnere en bok uten å oppgi grunn for dette.
Hvis du bruker din angrerett og returnerer boken som postpakke eller brev betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Når vi har fått tilbake boken i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 30 dager. Oppgi ditt bankkontonummer, så har du pengene raskt på din konto.
 
Angrerett
For dine innkjøp gjelder en angrerett på 14 dager. I denne perioden har du en angrerett som innebærer at du har mulighet til, uten noen forpliktelser fra din side, bortsett fra
transportkostnadene, å sende tilbake de bøkene du har mottatt.
Du skal i så fall sende tilbake bøkene uskadede.
Avgiftene er de samme uansett hvor mange bøker du har kjøpt. Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp.

Force majeure
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure regnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra offentlige myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.


Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.


Handlevogn
Ant. varer i handlevogn: 0
Totalt: 0,00
Handlevogn  |  Kasse
NYHETSBREV
BOK PÅ NETT Ragnar Navestad Sandefjordgt. 5 0464 OSLO Tlf. 986 21 605 - Foretaksregisteret 996 393 860
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2020